Add to FavoritesPost new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Worden Verhandeld. Dus Ik Blee
Author Message
Reply with quote Download Post
Post Worden Verhandeld. Dus Ik Blee 
 
Tatum was een van de kleine groep profs die een paar maanden geleden naar het hoofdkantoor van Nike in Oregon werd gebracht om de schoenen uit te proberen, de lijst met spelers inclusief WNBA-sterren Kelsey Plum en Breanna Stewart. Maar de echte testen - omdat de schoenen eigenlijk een stukje elektronica zijn - gingen veel verder dan sommige van 's werelds beste spelers, die zagen hoe ze het opnemen tegen rennen en springen en snijden.
Ze werden een nacht in water geweekt, 20 minuten per keer met waterkanonnen besproeid en You must be registered to view this link onder extreme omstandigheden met duizenden kilo's kracht geslagen. De schoenen You must be registered to view this link deden het nog steeds en de toeters en bellen werkten nog steeds.
Simpel gezegd, ze zijn You must be registered to view this link klaar voor het zweet.
"Ze zijn zo getest," zei Rice. "Weet je, dit is een van de meest geteste producten die Nike ooit heeft geproduceerd." De Cavaliers hebben de doorgewinterde bewaker Nik Stauskas ondertekend, die drie keer werd verhandeld en vorige week werd vrijgelaten, voor de rest van het seizoen.
Stauskas was kort met de Cavs, die hem uit Portland verwierf in de deal voor Rodney Hood. Hij verscheen nooit eerder in een wedstrijd voordat Cleveland hem twee dagen later naar Houston stuurde, die prompt Stauskas op de deadline naar Indiana ruilde. De Pacers zagen vervolgens af van de 25-jarige, waardoor de wederopbouw Cavs You must be registered to view this link hem op kon tillen.
En terwijl hij twee keer werd verhandeld en vervolgens werd afgezien, verliet Stauskas Cleveland nooit.
"Het is gek", zei hij. "Ik vloog naar Cleveland. You must be registered to view this link Ik kon een keer oefenen met het team. Ik werd naar Houston verhandeld, You must be registered to view this link maar niemand boekte ooit een vlucht naar Houston. Ze dachten dat ze nog steeds wat zetten zouden maken en ik zou mogelijk opnieuw worden verhandeld. Dus ik bleef in Cleveland, werd You must be registered to view this link geruild naar Indiana, hetzelfde gebeurde. "
Stauskas sprak met Cavaliers-general manager Koby Altman nadat ze werd losgelaten door de Pacers.
"Koby belde me en zei:" We gaan met je samenwerken hier in Cleveland. You must be registered to view this link "Ze waren al onderweg, dus bleef ik in het hotel. Ik ben blij dat het gelukt is, "zei Stauskas.
Spelen voor de Cavaliers heeft een speciale betekenis voor Stauskas, die opgroeide in Toronto als een fan van LeBron James en jaarlijks een bezoek bracht aan de Quicken Loans Arena.
"Mijn kerstcadeau zou een reisje naar Cleveland zijn. Ik zou LeBron zien spelen en dan zouden we terugrijden naar Toronto, "zei hij. "Waarschijnlijk You must be registered to view this link drie of vier (jaren) op een rij. Mijn middelbare schooljaren, dat was net toen LeBron zijn MVP's begon te winnen. De Q rockde altijd, goede fans. Ik herinner me die dagen. '
Stauskas kwam gemiddeld uit op 6.1 punten, 1.8 rebounds en 1.4 assists in 44 wedstrijden als reserve voor de Trail Blazers. Hij speelde ook voor Brooklyn, Philadelphia en Sacramento, die You must be registered to view this link hem selecteerde met de nummer 8 in 2014.
  
View user's profileSend private message 
Back to topPage bottom
Display posts from previous:   
 
HideWas this topic useful?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo Bookmark IT
Link this topic
URL
BBCode
HTML
 

Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 
 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You cannot download files
You cannot post calendar events               


CSS Valido! Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]