Add to FavoritesPost new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Mijn Metgezel Geen Herhaling
Author Message
Reply with quote Download Post
Post Mijn Metgezel Geen Herhaling 
 
Ik heb PiYo nog nooit gedaan en ik ben waarschijnlijk de minst flexibele persoon in het universum. Maar ik wilde het allemaal proberen. Ik volg Chalene op sociale sinds ik me kan herinneren, dus ik was You must be registered to view this link opgewonden om te kunnen trainen met haar. Ik probeerde de klas zo goed mogelijk te volgen en mijn excuses aan iedereen achter me die door mijn 'co?rdinatie' werd afgeworpen, maar het was een leuke ervaring en ik denk dat iedereen in de klas ervan heeft genoten. Aan het einde van de les na een waterpauze wil ik in de buurt van het podium en pakte ik deze coole selfie hieronder - Chalene zag me het doen en speelde mee in een pose samen met mij. De klas genoot ervan. Daarna namen we een groepsfoto en velen van ons hingen rond en maakten van de gelegenheid gebruik om samen een paar zweterige foto's te maken.

Waar denk je aan als je denkt aan zwemmen? Lange tijd dacht ik aan vochtige kleedkamers, nat haar op een koude wandeling naar huis vanuit het zwembad en vochtige handdoeken in mijn tas.

Ik dacht aan de steek van water die mijn neus You must be registered to view this link opging, door een badmeester uit het water werd getrokken, hoestend en sputterend aan You must be registered to view this link de kant van het zwembad, beschaamd en bang.

Uitgehongerd zijn zodra ik het water en de zout- en azijnchips uit de automaat kreeg. Zomers bij het strand waar dode vliegen en pleisters voorbij dreef en water zo koud dat het de hele dag duurde om erin te komen.

Een jaar geleden vandaag, met die idee?n over wat zwemmen in mijn hoofd betekende, ging ik naar mijn eerste zwemles. Ik wilde leren hoe ik goed kon zwemmen, zodat ik een triatlon kon voltooien. Ik had niet verwacht te leren zwemmen.

Zoals leren rennen leuk vinden, voelde je je goed over zwemmen niet 's nachts. Het was meer langzaam brandend dan liefde op het eerste gezicht. Eerst kwamen de basis, zweven en lichaamspositie in het water, daarna het begin van een beroerte en uiteindelijk hoe te You must be registered to view this link ademen.

Na acht weken kon ik twee lengtes van het 25 meter lange zwembad in Victoria You must be registered to view this link zwemmen met mijn nieuw gebouwde slag, maar ik was nog geen zwemmer. Het duurde nog eens acht weken oefenen en oefenen totdat ik de baan op en neer zwom zonder te stoppen.

De lessen vonden plaats in de diepten van de winter toen het buiten donker was en er geen natuurlijk licht in het zwembad was. Het was smerig, het geluid galmde rond onder het dunne dak en soms rook het water naar de sterke aftershave van een zwemmer die in de tegenovergestelde richting ging.

Verliefd worden vereist een reeks positieve ervaringen, goede herinneringen die je associeert met een naam of een woord. Een ander zwembad, onlangs gerestaureerd in zijn Victoriaanse pracht met een gewelfd glazen plafond en (op een zaterdagmiddag) jazzmuzikanten die spelen vanuit het weergavegebied hierboven.

Een helderblauw zoutwatermeer in Kroati? en op en neer zwemmend You must be registered to view this link kijken naar vissen onder mij die hun viszaken voortzetten. Bobben in een wetsuit in het midden van een coldlake terwijl het een storm blies maar zich veilig voelde wetende dat het wetsuit en mijn metgezel geen herhaling van die hoest- en sputter- en badmeesterredding van 20 jaar eerder zouden laten.

Als laatste persoon in de 1500m zwemfase van triatlon, maar niet om mijn positie zorgend, alleen dat ik het had gedaan, had ik geleerd om te zwemmen. Omdat ik vandaag een jaar geleden niet kon zwemmen, en nu kan ik 1500 meter zwemmen zonder te stoppen. Dat is waar ik aan denk als ik aan zwemmen denk. En ik denk dat ik van zwemmen hou.
  
View user's profileSend private message 
Back to topPage bottom
Display posts from previous:   
 
HideWas this topic useful?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo Bookmark IT
Link this topic
URL
BBCode
HTML
 

Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 
 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You cannot download files
You cannot post calendar events               


CSS Valido! Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]