Add to FavoritesPost new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Tipico Piano Di Allenamento
Author Message
Reply with quote Download Post
Post Tipico Piano Di Allenamento 
 
Ik rende aanvankelijk de paden met verschillende vrienden en liep toen meestal een paar maanden solo. Het You must be registered to view this link voelde als de reset van een hardloper. Om te rennen zonder muziek, zonder tijd- of tempobeperkingen, voelde het als hardlopenvrijheid. Het was absoluut een nieuw soort uitdaging, fysiek en emotioneel.

Ik ben momenteel trailrunning met een groep ongelooflijk ondersteunende trailzusters. De wekelijkse trailruns met mijn trailzusters zijn routine geworden, ik kijk er elke week naar uit. We rennen, we praten, we lachen en we nemen veel foto's.

Ik ben nog steeds een trailrunner voor beginners en moet nog een trailrace lopen. Wegrennen en racen werd zo intens dat ik echt het gevoel had dat trailrunning leuk en drukvrij wilde blijven. Maar terwijl ik luister naar de race-verhalen van mijn vriend, zijn mijn interesse en nieuwsgierigheid gegroeid.

Onlangs nodigde een van mijn trailzusters me uit om een ??halve marathon trailrace te doen die een week gepland staat voor de Cowtown You must be registered to view this link Half Marathon, waarvoor ik me al heb aangemeld. Een miljoen excuses waarom ik niet en niet in mijn hoofd kon komen, samen met dat opgewonden gevoel in mijn buik, het vlinderachtige gefladder. En dat was alles wat ik nodig had ... Ik doe het! Ik zal waarschijnlijk bergen moeten verzetten om dit te laten werken, maar ik ga mijn best doen. In het leven krijg je geen tweede kans of een doe-over. Een deel van dat fladderende gevoel in mijn buik is angst, maar kansen nemen hoe we erachter komen waar we echt van gemaakt zijn.

Charlottesville ligt op ongeveer 90 minuten van The Priest and Three Ridges Wilderness (een favoriet oefenterrein voor hardlopers die zich voorbereiden op de berg 100s, met zijn lange beklimmingen en prachtige AT single track), evenals The Wild Oak Trail, de site van de Grindstone 100 en de TWEE 100. Dichterbij genieten we van alle schoonheid van de zoete SNP-paden, die 20 minuten met de auto zijn (of, als je You must be registered to view this link in Crozet woont, een korte, slijpende klim op Jarman's Gap Road, 1500 voet in 3 mijl). De Rivanna Trail is de 20-mijls stedelijke ring van n spoor rondom Charlottesville (perfect voor hardlopen en fietsfietsen), en de bergpaden van Carter maken deel uit van Monticello's fantastische routesysteem.

Bodo's Bagels zijn de must-have pre-run carb snack, en na een dag op de paden You must be registered to view this link ontmoeten we elkaar graag voor koffie bij The Mudhouse in Crozet, sjaalpizza en lokale bieren bij Crozet Pizza, en, als het mooi weer is, hop naar Blue Mountain Brewery (vijf minuten rijden van de AT in Afton) voor uitzicht op de bergen en geweldige hamburgers en bier. De Nelson County Brew Trail baant zich een weg in de buurt van Afton en is een favoriete bestemming voor mensen van heinde en verre die lokale ambachtelijke bieren willen proeven, en we hebben ook een paar fantastische wijnhuizen in dit gebied, waaronder King Family Vineyard en Veritas. Na een lange dag buiten spelen op de paden, zijn mijn favoriete restaurants in de stad om uit te checken met mijn man Mas Tapas, Tavola (lekker Italiaans) en Continental Divide (koop de margaritas en Red Hot Blues nachos).
  
View user's profileSend private message 
Back to topPage bottom
Display posts from previous:   
 
HideWas this topic useful?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo Bookmark IT
Link this topic
URL
BBCode
HTML
 

Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 
 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You cannot download files
You cannot post calendar events