Add to FavoritesPost new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Huarache Damen[/url] Absorbeert
Author Message
Reply with quote Download Post
Post Huarache Damen[/url] Absorbeert 
 
Het antwoord op al deze vragen lijkt ja te zijn. Peer-reviewed onderzoek heeft bevestigd dat de schoenen hardlopers You must be registered to view this link effici?nter maken. De interne analyse van WIRED vond dat hardlopers van de New York Marathon van 2017 sneller klaar waren als ze Vaporflys You must be registered to view this link droegen. Vorig jaar analyseerde The New York Times bijna een half miljoen marathon- en halve marathontijden die waren vastgelegd van 2014 tot 2018 en ontdekte dat, zelfs nadat rekening was gehouden met verstorende variabelen, de hardlopers in Vaporflys 3 tot 4 procent sneller liepen dan vergelijkbare hardlopers die You must be registered to view this link andere schoenen. Wat het marketingbit betreft: de $ 250 schoenen die zo goed werden verkocht dat maandenlang de enige betrouwbare manier om een ??paar te landen, was om ze te kopen met een premium op de secundaire schoenenmarkt. Niemand lijkt de locatie van de beruchte geblazen Zion Williamson te kennen -out Nike sneaker - niet Sion, niet Duke, zelfs geen Nike ... en het is een enorm You must be registered to view this link probleem You must be registered to view this link gezien het de moeite waard is rond $
Natuurlijk explodeerde Zion zijn linker PG 2.5 PE-sneaker tijdens de wedstrijd van 20 februari tegen North Carolina - waarbij hij zijn knie You must be registered to view this link verwondde. Gelukkig is hij nu beter.
Het Vaporfly effect heeft zich dus stevig verankerd in het bewustzijn van de draaiende gemeenschap dat vorig jaar, toen de Boston Marathon vijf minuten aftrekte van de tijden dat atleten moesten rennen om zich te kwalificeren voor de race, speculanten met een opzettelijke geest speculeerden dat alle Vaporflys iets te maken hadden met het.
Wat Kipchoge betreft, wist hij een officieel record te behalen een jaar na zijn niet-offici?le poging in Monza. Tijdens de Marathon van 2018 in Berlijn bereikte hij de koers 26,2 mijl in 2:01:39. Het was een precedent-verbrijzelende You must be registered to view this link prestatie. Al meer dan een halve eeuw waren You must be registered to view this link verbeteringen aan het wereldrecord marathon in stappen van enkele seconden gekomen. Kipchoge verpletterde het vorige record met een kolossale 1 minuut en 18 seconden. En hij deed het met Vaporflys.
"Ons onderzoek suggereert dat de You must be registered to view this link energiebesparing van de eerste Vaporfly kwam uit twee dingen, het schuim in de tussenzool en de koolstofvezelplaat ingeklemd binnen," zegt Wouter Hoogkamer, een biomechanicus in het Locomotion Laboratory aan de Universiteit van Colorado Boulder. Een expert in de energetica van hardlopen was Hoogkamer de eerste auteur van het peer-reviewed onderzoek waarop Nike zich beriep om te claimen dat de OG Vaporfly de loopeconomie met 4 procent zou kunnen verbeteren. Wat You must be registered to view this link die studie hem en zijn collega's niet kon vertellen was waar de energiebesparing vandaan kwam. Dus ontwierpen ze een vervolgstudie om te beginnen met plagen waar die kostbare percentages vandaan komen. Hun resultaten lieten zien dat het schuim in de tussenzool (Nike noemt het ZoomX, maar schuimnerds kennen het als Pebax) is ongewoon soepel en veerkrachtig. Vertaling: het is squishy en veerkrachtig, respectievelijk. Die eigenschappen zorgen ervoor dat het schuim de energie You must be registered to view this link absorbeert die een hardloper aanbrengt wanneer hun voeten op de stoep liggen en een deel ervan op hun manier terugbrengen ... op de een of andere manier. You must be registered to view this link Hoe het werkt, blijft onduidelijk. De onderzoekers veronderstelden oorspronkelijk dat het schuim lopers energie zou besparen door buiging op hun knie?n te verminderen, maar dat bleek niet het geval te zijn. "Maar het schuim is, mechanisch gezien, een grote speler in wat er aan de hand is," zegt Hoogkamer.
  
View user's profileSend private message 
Back to topPage bottom
Display posts from previous:   
 
HideWas this topic useful?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo Bookmark IT
Link this topic
URL
BBCode
HTML
 

Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 
 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You cannot download files
You cannot post calendar events               


CSS Valido! Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]