Add to FavoritesPost new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Teerd Via Een Loterij. De Belangrijkste De
Author Message
Reply with quote Download Post
Post Teerd Via Een Loterij. De Belangrijkste De 
 
Nike is benaderd You must be registered to view this link voor commentaar. Deze zomer verschijnen de iconische vleugels van Nike, de godin van de You must be registered to view this link overwinning, op voetbalvelden over de hele wereld op Nike's Victory Pack. Elke schoen in de verpakking  - de eigenschappen Mercurial, PhantomVSN, PhantomVNM en Tiempo - een met de hand geschetst vleugelpatroon  met scherpe geometrische hoeken, metaforisch bedoeld voor veelzijdige spelers. De Armory Blue-tint van de laarzen is ge?nspireerd op het prismatische licht dat door de glazen en ijzeren piramide van het Louvre in Parijs gaat (thuisbasis van het iconische Nike-beeldhouwwerk). De Hyper Crimson-accenten brengen een vrolijk randje rondom de Swoosh-omtrek, waardoor een koperen vlek ontstaat die flitst wanneer de laars door het licht beweegt.
Een klein lipje op de tong van elke laars is voorzien van het klassieke Nike Futura-logo en de woorden "THE GODDESS OF VICTORY." De enige platen presenteren een subtiel iriserend effect, dat doet You must be registered to view this link denken aan beelden als ze ouder worden.
De laarzen zullen tijdens de laatste wedstrijd van het You must be registered to view this link Europees kampioenschap dames op het veld debuteren en zullen deze zomer worden gedragen tijdens het You must be registered to view this link belangrijkste wereldkampioenschap voetbal voor dames. Met de naderende Nike Marathon 2019 (3 ??maart) heeft Nike Harajuku details bekendgemaakt over de komst van een nieuwe colorway, gedomineerd door tonen van paars en zwart. Het silhouet is uiterst beperkt en kopers zullen een kans hebben om te verwerven, alleen als ze zijn geselecteerd via een loterij. De belangrijkste details zijn echter dat kopers moeten kunnen aantonen dat zij inderdaad marathonlopers zijn.
Volgens de website van Nike Japan moeten de potenti?le kopers die zijn gekozen, bewijzen dat ze een volledige marathon hebben gelopen, ongeveer 26 mijl, in drie uur of minder, ergens You must be registered to view this link na de sluiting van de Tokyo Marathon. Interessant is dat Nike Japan niet precies heeft onthuld You must be registered to view this link hoe zij de benodigde informatie zullen extraheren. Zodra de regels zijn vervuld, krijgen klanten You must be registered to view this link de kans om de sneakers te kopen.
Blijf op de hoogte voor meer details en bevestiging. Nieuw ge?nnoveerd You must be registered to view this link Flyprint-3D-bovenwerk met prestatieprint dat meer ademend vermogen biedt en vrijwel geen water vasthoudt. Het model is gecombineerd met een koolstofvezelplaat van volledige lengte en een dikke signature NikeZoomX tussenzool die uitstekende ondersteuning en comfort biedt. De Swoosh heeft afgelopen april officieel de Nike VaporFly Elite Flyprint 3D onthuld voor de 2018 London Marathon en wordt de snelste genoemd 3D-geprinte sneaker ooit, ontwikkeld in samenwerking met de wereldberoemde Keniaanse marathonloper, Eliud Kipchoge.
  
View user's profileSend private message 
Back to topPage bottom
Display posts from previous:   
 
HideWas this topic useful?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo Bookmark IT
Link this topic
URL
BBCode
HTML
 

Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 
 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You cannot download files
You cannot post calendar events               


CSS Valido! Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]