Add to FavoritesPost new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Krampfartigen Lauf Verlangsamt
Author Message
Reply with quote Download Post
Post Krampfartigen Lauf Verlangsamt 
 
Ik stak het halverwege punt om 2:04 over, perfect op tempo. De eerste 13,1 mijl FLEW door ... de drukte, de energie, de vrijwilligers waren geweldig. Er waren 50.000 mensen aan het rennen en er waren heel weinig punten in de race waar iemand niet voor je aan het juichen was. Het is een ervaring die ik niet getalenteerd genoeg ben om te verwoorden, maar ik kreeg kippenvel om de paar kilometer. Als je You must be registered to view this link marathons rent of ooit wilde, is DIT een race die moet worden ervaren. Doe mee aan de loterij, het is het waard.

Toen ik rond de mijl 15 over de Queensboro-brug ging, kwam ik een hardloper met de naam Sara tegen in haar grassroots-uitrusting van november Project. We hadden elkaar sinds kilometer 12 aan het kikkeren en ik vertelde haar dat ik deel uitmaakte van de SF-stam. We hebben wat gepraat en ze zei dat dit haar eerste marathon was en dat ze me de afgelopen kilometers als pacer had gebruikt. Ik liet haar weten dat ik een tempo van 9-10 minuten aanhield, maar in de latere kilometers vaker zou stoppen om video op te nemen. Ik zei haar dat ze zich tot ongeveer 20-22 mijl comfortabel moest blijven voelen, op die manier had ze genoeg energie om sterk te eindigen. Hoewel ik haar nooit meer ben tegengekomen, ontving ik een leuk bericht op Facebook van haar dat ze me bedankte voor de aanmoediging / het advies. Op basis van haar You must be registered to view this link eindtijd moet ze net seconden voor me hebben ge?indigd, maar het was een van die "NYCM-racemomenten".

Ik kon zien dat mijn tempo begon te vertragen rond mijl 17 en dat mijn benen strak begonnen te worden. Dit was hetzelfde punt in 2010 waar mijn race uit elkaar viel en ik vastbesloten was om niet dezelfde fout te maken. Ik wilde na 20 km van de kilometers genieten en met een glimlach op mijn gezicht door Central Park rennen. Ik besloot om een ??video op te nemen die door First Street (mijl 17 kilometer) liep, omdat dit een van de meest energieke delen van de baan is. Ik schoof opzij om de camera op te bergen en stopte vlak voor Greg van NYCSweat.com, een collega Team ASICS-loper die buitenspel stond vanwege blessure. Hij was als "hey Brian" en het was volledig willekeurig en even grappig. Hij gaf me veel energie en hypde me naar de cameraman die naast hem was. Bedankt Greg. Ik moest er glimlachen van en ik moest er de volgende mijl om lachen.

Op dit punt begon ik kleine doelen voor You must be registered to view this link mezelf te maken. Ik wist dat Jess ongeveer mijl 19 zou You must be registered to view this link zijn, dus ik dacht: 'ga maar naar mijl 19'. Nadat we een beetje hadden gepraat en zij de foto hierboven pakte, wist ik dat ik nog een paar belangrijke punten moest opnemen en slechts een 10K rennen. Bij mijl 20 toen we de Bronx binnenkwamen, speelde Jay-Z over en ik stopte om het moment op te nemen. Het was absoluut de pick-up die ik nodig had en het voerde me door mijl 21 toen we terug naar Manhattan gingen.

Miles 21-24 waren gevuld met gedachten die ik niet zou opgeven en beginnen te lopen en mezelf in elkaar te slaan zoals ik in 2010 deed. Zelfs als ik in een langzamer tempo dan ik gewend was, wilde ik blijf rennen. Ik zou alleen lopen als ik iets moest opnemen ... Ik wilde deze race op mijn eigen voorwaarden be?indigen en weten dat ik het allemaal daarbuiten heb gelaten. Voor mij betekende "alles achterlaten" voor DEZE You must be registered to view this link race niet dat ik door moest sprinten naar de finish. Het betekende vechten tegen de 'ik ben moe'-gedachten en gewoon een mijl tegelijk vooruit gaan. Het is waar dat je eindtijd nooit een indicatie is van de moeite die erin is gestoken. Elke marathon is anders. Bij mijl 24 nam ik een bericht op met de laatste twee mijl aan mijn vrouw en dochter. Ik werd op dit moment een beetje emotioneel, maar ik ben blij dat ik het moment heb kunnen vastleggen - ik kan niet wachten om het te zien.
  
View user's profileSend private message 
Back to topPage bottom
Display posts from previous:   
 
HideWas this topic useful?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo Bookmark IT
Link this topic
URL
BBCode
HTML
 

Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 
 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You cannot download files
You cannot post calendar events               


CSS Valido! Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]