Add to FavoritesPost new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Einen Marathon Trainieren
Author Message
Reply with quote Download Post
Post Einen Marathon Trainieren 
 
Huidplooimeting wordt ook wel remklauwtest genoemd. Het is zo nauwkeurig dat het lichaamsvet voorspelt binnen drie tot vijf procent van het onderwater wegen. Dus hoe werkt het? Je hebt een paar passers nodig voordat je begint.

Pak de huidplooi tussen uw wijsvinger en duim vast - dit moet de dikte van de huid en het onderhuidse vet omvatten, maar niet de spier. Plaats de remklauwen in een hoek van 90 graden en houd vast. Lees de behoefte af op 0,1 mm nauwkeurig.

Voer alle metingen aan de rechterkant van het lichaam in een rotatievolgorde uit. Gebruik altijd uw wijsvinger en duim van uw linkerhand. Voer minimaal twee metingen uit op elke locatie. Dit mag niet worden gedaan na het sporten of als u nat bent, omdat u mogelijk geen nauwkeurige You must be registered to view this link resultaten krijgt.

Secundaire pati?nt gerapporteerde resultaten waren de vijf KOOS-subschalen en de samenvatting van de fysieke component en de samenvatting van de mentale component van het item uit de korte vorm 36 (SF-36). [25] Secundaire objectieve resultaten waren dijspierkracht en testresultaten van de onderste extremiteit.

We hebben drie betrouwbare en geldige prestatietests [26-28] gebruikt om de functie van de onderste extremiteit te evalueren: de hoptest met n been voor afstand (lengte in centimeters meten), de getimede hoptest van 6 m (tijd in seconden meten) en de knikbochten test (meten van het maximale aantal in 30 seconden). Deze testprocedures You must be registered to view this linkzijn eerder beschreven. [29] Het testprotocol omvatte een warming-up van 10 minuten op een stationaire fiets, gevolgd door de spierkracht en prestatietests van de onderste extremiteit. Het eerste te testen been werd bepaald door randomisatie en dezelfde volgorde werd toegepast bij de vervolgbeoordelingen. Tests van dijspierkracht en prestaties van de onderste extremiteit werden You must be registered to view this link uitgevoerd bij aanvang en na drie en 12 maanden follow-ups.

Bijwerkingen en ernstige ongewenste voorvallen werden geregistreerd en onderverdeeld in wijsvinger of andere plaatsen. Bij alle follow-upbeoordelingen vroegen we de deelnemers naar mogelijke ongewenste voorvallen en tijdens de twee jaar durende follow-up controleerden we de medische kaarten van de deelnemende ziekenhuizen. We definieerden situaties waarin deelnemers gezondheidszorg zochten als bijwerkingen, met overlijden, cardiovasculaire of gastro-You must be registered to view this link intestinale gebeurtenissen, diepe veneuze trombose, longembolie en systemische of lokale infectie gecategoriseerd als ernstige bijwerkingen. We categoriseren knieklachten zoals pijn, zwelling, instabiliteit en verminderde bewegingsuitslag alleen als bijwerkingen als de deelnemer behandeling zocht. De deelnemers werden aangemoedigd om indien nodig contact op te nemen met de deelnemende ziekenhuizen voor extra kliniekbezoeken met de orthopedisch chirurg.

Bio-elektrische impedantie meet lichaamsvet in relatie tot lichaamsmassa door elektrische impulsen. Maak je geen zorgen, ze zijn niet pijnlijk. Elektroden worden geplaatst aan de rechterhand en voet en de stroom van de stroom wordt be?nvloed door water in het lichaam. Het apparaat meet hoe dat elektrische signaal door verschillende weefsels wordt gehinderd. Vet en bot vertragen bijvoorbeeld het signaal waarbij bloed en vloeistoffen You must be registered to view this link een hogere geleidbaarheid hebben. Nadat metingen zijn uitgevoerd, wordt een vergelijking gebruikt die rekening houdt met leeftijd, geslacht, lengte en gewicht om het percentage lichaamsvet te berekenen.
  
View user's profileSend private message 
Back to topPage bottom
Display posts from previous:   
 
HideWas this topic useful?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo Bookmark IT
Link this topic
URL
BBCode
HTML
 

Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 
 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You cannot download files
You cannot post calendar events