Add to FavoritesPost new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Devant Leurs Ballons Violets
Author Message
Reply with quote Download Post
Post Devant Leurs Ballons Violets 
 
Ik dacht aan mijn raceplan. Mijn doel was geweest om niet op te geven. Niet stoppen met duwen, welk tempo dat ook betekende. De paarse ballonnen met 3:40 erop waren een willekeurig getal. Ze betekenden niets voor mij. Ik dacht na over You must be registered to view this link wat ik echt wil bereiken door marathons sneller te laten lopen - anders dan iets sneller naar dat bier terug te gaan.

3:35 - dit zou me You must be registered to view this link kwalificeren voor de marathon van Boston. Dit zou vandaag niet gebeuren, maar ik kon zien hoe dicht ik het najaar zou laten gebeuren.

Na drie mijl medelijden met mezelf te hebben gehad terwijl het tempo vertraagde, pakte ik mijn voeten op, pakte mijn kin op en begon te rennen. In de laatste zes mijl van de 80k EcoTrail Parijs heb ik al mijn mijlen minder dan 9 minuten afgelegd. Er waren geen excuses om hetzelfde vandaag niet te doen.

Ik vond het tempo dat ik de eerste helft van de race had aangehouden en bleef rennen. Toen we teruggingen over de brug naar de start rende ik zo hard als ik kon, langs andere hardlopers, langs ons appartement en langs de finishlijn.

Ik kreeg een medaille, een roos, een warme chocolademelk en een Deens gebak. Ik klom vier trappen op en ging bij het raam You must be registered to view this link zitten uitkijken naar Katie en Phil.

Mijn horloge zei 3:42. Mijn benen zeiden dat er iets in de tank You must be registered to view this link was achtergebleven. Volgens mij is het niet bang om sneller te lopen. Rol op oktober.

Er zijn nog tal van andere factoren die een rol kunnen spelen bij het racen en sommige van de bovenstaande factoren kunnen worden onderverdeeld in verschillende andere factoren. Een hele post kan worden geschreven op locatie die de koers afbreekt, het weer, de hoogte, het tijdsverschil, mijlen versus kilometers ... het is soms een ingewikkelde keuze.

Het belangrijkste is om jezelf in positie te brengen om van de race te GENIETEN. Als dat betekent zich verkleden in een kostuum en selfies nemen, het zij zo. Als dat betekent dat je je beste race ooit moet rennen en je PR moet verslaan, krijg je meer kracht. Als het betekent rennen in een nieuwe stad of je eigen achtertuin, ga ervoor. We rennen allemaal voor onze eigen doeleinden en om de een of andere reden blijven we terugkomen voor meer.

Op weg naar de marathon van Manchester vond ik You must be registered to view this link mijn rennende mantra. Ik had geprobeerd er een paar te herhalen. "Vrede, waardigheid en liefde" paste niet in mijn essenti?le overtuigingen.

"Asics, Adidas en Decathlon" voelden een beetje "zakelijk" na het reciteren van het door een 18-mijl trainingsrun. Dus besloot ik: "Ik haat het circuit".

Omdat ik het doe.

Het is de fout van de coach. Dit was mijn derde keer op de marathon van Manchester en ze had een dosis parcours voorgeschreven om me minder dan 4 uur en 30 minuten te krijgen.

Ze had enige inbreng gehad in mijn vorige races, maar vanwege werk, openingstijden van de kroeg en een weigering om te horen wat ik moest doen, had ik veel van haar adviezen "aangepast". Dit resulteerde in een aanpak die voornamelijk bestond uit twee midweek 10ks op een loopband en een lange run in het weekend.

Het plan van dit jaar omvatte minder zweten binnenshuis en meer vloeken buitenshuis. Mijn twee 10ks werden vervangen door drie 4-milers voor de belangrijkste delen van het plan, met dinsdag omcirkeld op mijn kalender met ‘Track’ in gothic doom-lettertype.

Mijn bijzondere cirkel van de hel was de Paddington-renbaan met de Serpentine-renclub. Ik hing rond met de tragere kinderen aan de achterkant en we sleepten elkaar rond de sets terwijl de rest van de klas voorbij donderde.

"Het is goed om je ongemakkelijk te voelen, maar weet dat je nog steeds kunt blijven rennen," zei de coach. Het was ongemakkelijk. Maar terwijl de trainingsweken voorbij trokken, voelde ik dat het verschil maakte. Hermes, de vlootvoetige boodschapper van de goden, hoefde zich geen zorgen te maken om zijn werk, maar ik voelde me meer op mijn gemak met het ongemak.
  
View user's profileSend private message 
Back to topPage bottom
Display posts from previous:   
 
HideWas this topic useful?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo Bookmark IT
Link this topic
URL
BBCode
HTML
 

Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 
 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You cannot download files
You cannot post calendar events               


CSS Valido! Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]