Add to FavoritesPost new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Coureurs Qui Ont Très Probablement
Author Message
Reply with quote Download Post
Post Coureurs Qui Ont Très Probablement 
 
Ik heb het geluk om in een gebied te wonen dat bijna elk weekend een race heeft. Eerlijk gezegd, als je You must be registered to view this link] echt een race in een bepaald weekend wilt lopen, is er een grote kans dat er iets gebeurt op minder dan een paar uur rijden. De Bay Area houdt er zoveel van om te racen.

Gelukkig bieden sommige races de mogelijkheid om op afstand mee te doen aan het plezier. Represent Running is daar een van. Op 1 maart organiseert Represent Running de 4e jaarlijkse San Jose 408K en ze hebben een "remote runner" -optie voor registratie.

Je traint al maanden. De racedag staat voor de deur en het enige dat je in de weg staat van finishglorie is een versmalling. Voor diegenen onder u die niet bekend zijn met wat een "taper" is, definieert Meriam-Webster het als "een geleidelijke afname". In wezen verlaagt u de hoeveelheid hardlopen die u net vóór de racedag hebt gedaan, meestal een paar weken daarvoor.

Elk weekend werd je vroeg wakker om aan You must be registered to view this link je lange termijn te beginnen. You must be registered to view this link Hoogstwaarschijnlijk betekende dat dat je de dag ervoor voor jezelf moest zorgen, dus daar gingen je vrijdagavonden. Rennen is al maanden je toevluchtsoord en je constante en nu moet je bezuinigen. Klinkt eenvoudig, toch? Niet zo veel. Voor ons lopers, we willen rennen. We willen 2 uur hardlopen, want dat is wat we doen en dat maakt ons "normaal".

Het klinkt meteen geweldig. Je hebt hard gewerkt en het idee om het naar een hoger niveau te tillen, is precies wat je lichaam (en geest) nodig heeft. Maar dan gaan er een paar dagen voorbij ... dan komt die tweede week. Je benen beginnen sterker te voelen, en je krijgt deze jeuk om te willen gaan rennen ... en ver rennen, MAAR JE KUNT HET NIET. Zie, dat is het punt van de versmalling. Ja, je gaat nog steeds een aantal runs doen, maar het zijn in wezen korte tot middellange afstanden You must be registered to view this link om je kracht op peil te houden, maar ook om je lichaam de tijd te geven die het nodig heeft om te herstellen van maandenlange training. DIT is wat je naar de startlijn brengt met een gevoel van 100% en klaar om te racen. DIT is echter ook wat hardlopers drijft om de waanzin af te bouwen - het onvermogen om uit te gaan en te LOPEN zoals we willen. We hebben dat verlangen om te racen, we moeten gewoon wachten.

Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken: je kunt het old-school schoppen en een boek eruit halen, of je kunt een aantal van je favoriete blogs bezoeken om te lezen over ervaringen met racedagen.

De boekroute. Er zijn zoveel geweldige boeken over hardlopen. Je kunt misschien niet de afstand lopen die je wilt, maar je kunt wat inspiratie opdoen door te lezen over hoe de elites trainen en racen. Het is een geweldige You must be registered to view this link manier om dat gevoel van hardlopen te voelen zonder het echt te doen. Je zult gemotiveerd, ge?nspireerd en klaar zijn voor wanneer de racedag komt.

De blogroute. Social media is een geweldig hulpmiddel. Je hebt nu toegang tot talloze hardlopers die waarschijnlijk de race hebben gevolgd waarvoor je traint of die een vergelijkbare race hebben uitgevoerd (bergop, bergaf, pad, weg). Ping je sociale gemeenschap en bekijk hun vorige samenvatting voor inzicht in waar je op de dag van de race op moet letten. Misschien is er een onverwachte heuvel bij mijl X, of een tip over hoe parkeren te beheren op raceochtend. Probeer van het onverwachte af te komen door gebruik te maken van de community - hardlopers helpen graag hardlopers.
  
View user's profileSend private message 
Back to topPage bottom
Display posts from previous:   
 
HideWas this topic useful?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo Bookmark IT
Link this topic
URL
BBCode
HTML
 

Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 
 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You cannot download files
You cannot post calendar events               


CSS Valido! Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]