Add to FavoritesPost new topic  Reply to topic 
Page 1 of 1
 
 
Auf Deiner Ferse Landen
Author Message
Reply with quote Download Post
Post Auf Deiner Ferse Landen 
 
Dankzij Sneaker Prophet kunnen we nu een vroege blik werpen op de toekomstige generatie van de enorm populaire UltraBOOST hardloopschoen van adidas.

Versie 5.0, die You must be registered to view this link in 2019 wordt gelanceerd, ziet nogal wat updates in vergelijking met eerdere edities. We zien een nieuwe semi-transparante middenvoetkooi, een geremodelleerde hielkap die zich uitstrekt tot aan de middenzool van de volledige lengte, die nu een middenzoom draagt.

Het bovenwerk van Primeknit is ook herzien, met een nieuwe gebreide structuur onderaan het vamp.You must be registered to view this link  Blijf op de hoogte voor de volledige beoordeling.

Val op als het donker is. Als u dicht bij zonsondergang of in het donker loopt, zijn sterk reflecterende materialen een noodzaak. Je zou ook een handlampje moeten dragen of een koplamp moeten dragen. Lichten helpen je te zien waar je naar toe gaat en helpen ook bestuurders te zien dat je aan het hardlopen bent. Zorg ervoor dat u een heldere rechter LED draagt, want het knipperende of knipperende rood laat bestuurders weten You must be registered to view this linkdat er een gevaarlijke situatie is die ze moeten vermijden.

? Kijk waar je loopt. Ren niet in gebieden die veel gevaarlijker zijn. Dit betekent dat u de toegang tot parkeerterreinen, restaurants, bars en clubs moet vermijden. Deze gebieden zijn druk bezocht en veel gevaarlijker om te manoeuvreren.

? Loop niet rond auto's. Je moet rennen waar je opvalt. Dit kan betekenen dat u op de stoep blijft of aan de kant van de weg blijft.

? Volg de verkeersregels. Dit betekent dat je moet stoppen bij stopborden en rode lichten. Loop niet alleen door kruispunten. Kijk in plaats daarvan waar je naartoe gaat en blijf voorspelbaar, zodat bestuurders weten waar je naar toe gaat.

Met de juiste You must be registered to view this link voorzorgsmaatregelen kunt u genieten van hardlopen zonder extra stress toe te voegen, terwijl u zich zorgen maakt over uw veiligheid. Zorg ervoor You must be registered to view this link dat u altijd bereid bent om uit de weg te gaan wanneer dat nodig is en houd de stuurprogramma's en gevaren in de gaten die u onderweg kunt tegenkomen. Hardlopen is een geweldige vorm van lichaamsbeweging en kan je helpen stress te verlichten, maar zorg er altijd voor dat je zichtbaar bent voor anderen terwijl je op pad gaat.


Ben je nog steeds een van die hardlopers die op je hielen landt terwijl je dikke hardloopschoenen met hak draagt? Misschien wil je je concentreren op je slagpatroon en looppatroon in plaats van op je schoenen. Het landen op je hielen in tegenstelling tot het slaan met je middenvoet veroorzaakt niet alleen meer abnormale krachten over je voet, het moedigt aan tot een onnatuurlijke You must be registered to view this link manier van lopen waardoor de kans op overbelastingsletsel groter wordt.

De positie van de achterste voetaanslag leverde de hoogste totale krachten over de voet terwijl de druk die werd weergegeven bij onderwerpen met een niet-achtervoet slagpatroon (NRFSP) meer vergelijkbaar was tussen elk van de middenvoetsbeentjes.
  
View user's profileSend private message 
Back to topPage bottom
Display posts from previous:   
 
HideWas this topic useful?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo Bookmark IT
Link this topic
URL
BBCode
HTML
 

Post new topic  Reply to topic  Page 1 of 1
 
 
Permissions List
You cannot post new topics
You cannot reply to topics
You cannot edit your posts
You cannot delete your posts
You cannot vote in polls
You cannot attach files
You cannot download files
You cannot post calendar events               


CSS Valido! Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]